Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Αυτή την Κυριακή θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη του ηθοποιού, με τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου, να ανακοινώνει στο προσωπικό της προφίλ την ημέρα και την ώρα της τελετής.

Συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου ανέβασε μία φωτογραφία του Πάνου Νάτση και έγραψε στο Instagram: «Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια του αγαπημένου μας, Πάνου Νάτση, θα τελεστεί μνημόσυνο την Κυριακή 29/01 στις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας».

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, μέσω ενός κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου είπε να βγούμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου, παιδί ετοιμαζόμασταν να κάνουμε. Είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Είχαμε και μια αποβολή. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» είχε παραδεχτεί η Διονυσία Γεωργιάδου σε συνέντευξή της στο Mega.

Περισσότερα Εδω