Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα σύντροφός του Μαριλού Κόζαρη στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. (δες εδώ φωτογραφίες από το εκκλησάκι και από τον χώρο που θα γίνει το πάρτι μετά το μυστήριο)

Ωστόσο, το γλέντι για το ζευγάρι ξεκίνησε από το Σάββατο αφού τόσο εκείνοι όσο και οι φίλοι τους άρχισαν να φτάνουν από νωρίς στο όμορφο νησί. Στο σπίτι που έχει αγοράσει ο Πάνος Μουζουράκης στην Αίγινα, στήθηκε από νωρίς ένα τρικούβερτο γλέντι ενώ το  ίδιος βράδυ είχαν ετοιμάσει ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα σε γνωστό ουζερί της περιοχής για μερικούς αγαπημένους τους φίλους. (δες εδώ στιγμιότυπα από το γλέντι στο σπίτι του καλλιτέχνη)

Όπως θα δεις, στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος, στο δείπνο που διοργάνωσαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη για τους φίλους τους το παρών έδωσαν ο Πέτρος Κουσουλός, η Χριστίνα Στεφανίδη και η Ιρένε Αγγελόπουλος ενώ παρούσα ήταν και η κολλητή φίλη της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου.

Irene Angelopoulos

Πέτρος Κουσουλός

Χριστίνα Στεφανίδη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω