Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν αύριο το απόγευμα 27/5 στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα σύντροφός του Μαριλού Κόζαρη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι που σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, θα έχει στον γάμο του πέντε κουμπάρους, δυο καλές φίλες της νύφης και τρεις καλούς φίλους του γαμπρού, δυο άντρες και μια γυναίκα. Μάλιστα, σήμερα πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα pre-wedding party ενώ το πάρτι μετά τον γάμο τους θα γίνει στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη στην Αίγινα.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του έχουν φτάσει στο νησί ή θα φτάσουν αργότερα, ωστόσο όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για το αποψινό πάρτι.

Το TLIFE βρίσκεται από σήμερα στην Αίγινα και εξασφάλισε μερικές εικόνες τόσο από το εκκλησάκι όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο όσο και από τον υπερπολυτελή Πύργο που θα γίνει το πάρτι που θα ακολουθήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε, οι καλεσμένοι θα είναι λίγο περισσότεροι από 500.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω