Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο Καλύτερα δε γίνεται η συζήτησή τους ήταν απολαυστική.

“Συνήθως αποφεύγω να συστήνομαι…Δεν έχω σπουδάσει ούτε υποκριτική ούτε μουσική. Δηλώνω τυχερός” απάντησε αφοπλιστικά ο Πάνος στην ερώτηση του Θοδωρή αν δηλώνει ηθοποιός ή τραγουδιστής.

Πήγα στην Αμερική για να με… ανακαλύψουνε. Οι πρώτες οντισιόν δεν ήταν καλές. Η 4η ήταν για το Μάμμα Μία! Το Mάμμα Μία” προέκυψε μετά από μια προσευχή στο σύμπαν. Έξι μέρες πριν, χτυπάει το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι πρέπει να τραγουδήσω ένα τραγούδι όχι πολύ καλά. Έστειλε 13 βερσιόν και τελικά με πήραν! Σε θέλουμε για το ρόλο του Λάζαρου. Βλέπω στο γύρισμα το Pierce Bronsan με κοιτάει, με προσπερνάει και μετά γυρίζει πίσω  και μου λέει: “είδα την οντισιόν σου ήσουν εξαιρετικός, σε ευχαριστούμε που θα είσαι σε αυτή την ταινία, συγχαρητήρια. Εγώ βέβαια “έκανα τσισάκια” από τη χαρά μου”

Θέλει να κάνει οικογένεια; Το σκέφτομαι γιατί είμαι 41, 42 και έχω περάσει ωραία. Αλλά από την άλλη, δεν θέλω να έχω ευθύνες, παραπάνω. Έχω μια θεωρία ότι για να κλείσεις τον κύκλο σου πάνω στη γη και έχεις παιδιά, πρέπει να τα περιμένεις…Ο πατέρας μου, δεν γνώρισε τη μητέρα του γιατί πέθανε στη γέννα αλλά όταν πέθαινε, η τελευταία λέξη που είπε, ήταν μαμά! Πιστεύω ότι ήταν εκεί την είδε, ήρθε  για να τον πάρει…

Περισσότερα Εδω