Η περιοχή της Αγίας Μαρίνας, δίπλα στο ποτάμι, ήταν για δεκαετίες ολόκληρες το πιο «καυτό» σημείο της Λάρισας, της πόλης που τότε πράγματι «δεν κοιμόταν ποτέ» κατά τη ρήση του τέως Δημάρχου Κώστα Τζανακούλη.

Εκεί, ο τότε «βασιλιάς» της νύχτας Τάκης Ντελής πρωτοπόρησε δημιουργώντας το Μονοπώλιο – το πρώτο τεράστιο καλοκαιρινό club της πόλης, το οποίο κατακλύζονταν καθημερινά από χιλιάδες Λαρισαίους και όχι μόνον.

Ακολουθώντας την τακτική της ανανέωσης, το Μονοπώλιο έγινε Privilege και μετά Hoya, για να γίνει η μεγάλη στροφή στην ζωντανή ελληνική μουσική σκηνή και στα «Χίλια – Χείλια» το θρυλικό μπουζουκτσίδικο ή «μπουζουκερί» όπως το αποκαλούσαν για την «εξευγενισμένη» εκδοχή της λαϊκής νύχτας αλλά και για το μοντέρνο και ξένο ρεπερτόριο που είχε σημαντικό μέρος στο πρόγραμμά του. Η νέα έκδοση εξάλλου με το ίδιο brand, αναβιώνει επί της Φαρσάλων πλέον.

Στον ίδιο χώρο, στην Αγία Μαρίνα, ο Τάκης Ντελής είχε λειτουργήσει παράλληλα και το «Ποτάμι», ένα διαφορετικό bar με αρκετά ιδιαίτερα live από γνωστούς καλλιτέχνες.

Τα χρόνια πέρασαν ωστόσο και η κρίση συνετέλεσε στο να σβήσουν τα λαμπερά φώτα που για πολλά χρόνια φώτιζαν τον Λαρισινό ουρανό δίπλα στο ποτάμι.

Μετά από χρόνια απραξίας, τα λουκέτα βγαίνουν από τις πόρτες και η πάλαι ποτέ «αρένα» διασκέδασης των Λαρισαίων, αναμένεται κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, να μεταμορφωθεί σε αθλητικό πολυχώρο με σύγχρονα γήπεδα Padel. Του αθλήματος – παραλλαγής του τένις, που κερδίζει με ταχύτατους ρυθμούς φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο έχει έλθει σε συμφωνία με την ιδιοκτησία του χώρου και το προσεχές διάστημα αναμένεται η Λάρισα να αποκτήσει ένα ακόμη ιδιωτικό αθλητικό κέντρο – πολυχώρος.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω