Για την απώλεια του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γιώργου Παρούτογλου, ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με βαθιά θλίψη, πληροφορήθηκα, σήμερα, τον πρόωρο θάνατο του εξαίρετου συναδέλφου, Γιώργου Παρούτογλου, διευθυντού της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Γιώργος ήταν κορυφαίος επιστήμονας αλλά και άνθρωπος. Πρωτοπόρος στη γαστρεντερολογία και την ενδοσκοπική, συνέβαλε στην ανάπτυξη της δημόσιας υγείας στον Νομό Λάρισας και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας στους πάσχοντες συμπολίτες μας.

Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε για την επανασύσταση της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο ΓΝΛ. Την ώρα της εκδημίας του, έφθανε στα χέρια μου η απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) για αναγνώριση της δυνατότητας της Γαστρεντερολογικής Κλινικής να απονέμει πλήρη ειδικότητα στους ειδικευόμενους ιατρούς, που ήταν και το όνειρό του. Εύχομαι, από ’κει που βρίσκεται, να έχει μάθει ήδη τα καλά νέα…

Ο Γιώργος αφήνει πίσω του μεγάλο έργο αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι, φίλε!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω