Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο Survivor και του χαρακτήρα που έχει δείξει μέσα από αυτό. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα μεγάλο παιδί. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λευτέρης Πανταζής που γνώρισε τον τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα. 

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχαν τσακωθεί λόγω μιας παγαποντιάς που του είχε κάνει ο Τριαντάφυλλος αλλά αργότερα του ζήτησε συγγνώμη.

“Mε τον Τριαντάφυλλο γνωρίστηκα μέσω του Λευτέρη του Μακρίδη που ήταν ο μάνατζέρ του. Αυτός τον έφερε από τη Ρόδο, τον είχε φέρει τότε στο Ποσειδώνιο, στο καμαρίνι. Ένα παιδάκι 15 χρονών, φοβισμένο…Πήγαμε στην Αυστραλία, ένα παιδάκι 20 χρονών και έχοντας μια επιτυχία και ήταν και λίγο… ζωντανούλης, έκανε κάποια μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε. Τσακωθήκαμε, ήρθαμε στα λόγια. Τον στεναχώρησα λιγάκι, τον έβαλα στη θέση του. Μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη κι εκεί τελείωσε το θέμα. Η παγαποντιά ήταν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που βλέπετε είναι η αλήθεια, σε αγαπάει, μπορεί να τσαντιστεί και να σε προσβάλλει και αν έρθει η κάμερα να γίνει γλυκούλης. Είναι αληθινός όμως», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Περισσότερα Εδω