Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήταν εθισμένος στον τζόγο και αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να κάνει τον πρώτο του δίσκο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην εξάρτησή του από το αλκοόλ.

«Άργησα να κάνω τον πρώτο δίσκο γιατί είχα ένα πάθος, τον τζόγο με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε ο τζόγος. Εκεί που λέγαμε θα δέσουμε, ξεδέναμε και τελειώναμε» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης και συνέχισε εξηγώντας πως κατάφερε να ξεφύγει από αυτό του το πάθος.

«Ο Τάκης Σούκας με ξέκοψε από τον τζόγο διότι είχα μαζί μου τότε τον αδερφό του, ήταν κι εκείνος πολύ καλός μουσικός και έπαιζε πιάνο και τον είχα μαζί μου και έτσι ο Τάκης έμαθε ότι στη Γλυφάδα ήταν ένας τραγουδιστής. Δώσαμε ραντεβού, αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια για να συναντηθούμε. Η αιτία ήταν ο τζόγος πάλι.

Δεν ήμουν συνεπής στα ραντεβού. Πολλές φορές μου έλεγαν πάμε να γνωρίσουμε τον τάδε κι έλεγα θα έρθει η ώρα. Είχα κρυψώνες για χρήματα, η μια ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης κι η άλλη εκεί όπου ήταν το περιστατικό με τον Παναγούλη. Είδα το περιστατικό επειδή πήγαινα να πάρω χρήματα για τον τζόγο».

Για  την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε:  «Είναι ανάλογα τους οργανισμούς. Εμείς είχαμε μόνο το χασίς και το ποτό. Είναι να μην το βάλεις στο στόμα το χασίς. Εγώ το έβαλα πολύ μικρός. Δεν είχα θέμα και το έκοψα. Αλλά τσιγάρο έκανα 40 χρόνια. Το ποτό κράτησε 40 χρόνια. Δεν μου άρεσε η φωνή μου. Όλα αυτά τα ποτά άρχισαν να ξεραίνουν τον λαιμό μου και τα τύμπανά μου δεν άκουγαν καλά. Και το έκοψα. Δεν χρειάζεται το ποτό».

Περισσότερα Εδω