Με αφορμή ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ στη Νεάπολη και δη στον δρόμο Καραολή Δημητρίου, με τον τραυματισμό ενός 15χρονου μαθητή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λαρισας, με ανακοίνωση του ζητάει να ληφθούν άμεσα μέτρα, ώστε να πάψει η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου. Αναλυτικά:

Την Κυριακή 21/4/2024 το απόγευμα στην Νεάπολη Λαρισας στην  οδό Καραολή Δημητρίου  γίναμε μάρτυρες ενός τραγικού ατυχήματος. Ένας νεαρός μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά και χειρουργήθηκε μετά από παράσυρση του. Δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τον μαθητή.

Όλοι  γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ και η πρόσβαση των μαθητών από και προς το σχολείο δεν μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Τα αυτοκίνητα παρκάρουν αμέσως μετά τη στροφή και η ορατότητα πεζών και αυτοκινήτων είναι περιορισμένη. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό!

Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λαρισας ζητάμε άμεσα από τον Δημο Λαρισαίων να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε ο δρόμος να πάψει να είναι επικίνδυνος για παιδιά και γενικά για όλους τους διερχόμενους πολίτες.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του νεαρού μαθητή και του υποσχόμαστε  να μην αφήσουμε άλλο τέτοιο συμβάν να ξαναγίνει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω