Η Έφη Αχτσιόγλου φιλοξενήθηκε, το πρωί της Πέμπτης 21/6 στο «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και έδωσε τη δική της απάντηση για την προσωπική επίθεση που δέχτηκε. Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε έγιναν για την εμφάνισή της με αφορμή ένα βίντεο, στο οποίο η ίδια επέκρινε την κυβέρνηση για τα επιδόματα για τα καύσιμα.

Κάποιοι λοιπόν σχολίασαν πως στο εν λόγω βίντεο, πως η Έφη Αχτσιόγλου έδειχνε ταλαιπωρημένη, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τα συγκεκριμένα σχόλια ως σεξιστικά. 

 «Τα σεξιστικά σχόλια μία χαρά επικρατούν. Θέλει δουλίτσα για να αλλάξει αυτό. Τα social media είναι ένα πεδίο ελευθερίας  κι έχουν ανοίξει δρόμους για την επικοινωνία και την ενημέρωση, και έχει βοηθήσει πολύ. Υπάρχει όμως και ένα «αλλά». Πράγματι από ένα σημείο και μετά υπάρχει μία γενικευμένη τοξικότητα και κανένα όριο και κανένας φραγμός, κανένας ηθικός κανόνας.

Το έτερο ζήτημα, πολύ πιο σοβαρό, είναι ο σεξισμός, ο οποίος είναι βαθιά εμπεδωμένος στην ελληνική κοινωνία. Δεν εκφράζεται διά μέσω social media μόνο, είναι στην καθημερινότητα. Παντού».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Περισσότερα Εδω