Πολλές και θετικές ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media μετά την προβολή ενός γκέι φιλιού στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς“. Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, o σεναριογράφος της σειράς Δημήτρης Αποστόλου σχολίασε τον τρόπο που το κοινό δέχτηκε αυτό το γκέι φιλί λέγοντας πως αυτό θα έπρεπε να θεωρηθεί ως κάτι αυτονόητο και όχι να γίνει θέμα.

«Είναι δυσάρεστο ότι αυτό το πράγμα μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά, θα έπρεπε να είναι μια ιστορία που να μην αφορά κανένα φύλο, να είναι όλοι οι άνθρωποι όπως ακριβώς βγαίνει η ψυχούλα τους… Ζούμε σε δύσκολες εποχές όπου η αγάπη αντιμετωπίζεται γενικώς με μια δυσανεξία. 

Αυτή λοιπόν η δουλειά εν είχε σκοπό να δείξει καμία κορεκτίλα ούτε να κάνουμε κηρύγματα. Πριν πολλά χρόνια. είχα μια σκέψη ένα βράδυ. Σκεφτόμουν αν με χτυπήσει αυτοκίνητο τι θα έχω αφήσει να θυμούνται από εμένα. ΄’Ετσι αποφάσισα να λέω την αλήθεια εκεί που μπορώ, εκεί που την αντέχουν, εκεί που έχει λόγο να υπάρχει. Αυτό το ακολούθησα… 

Όταν τελείωσε το προχθεσινό επεισόδιο, με πήραν κάποιοι φίλοι που πιο πολύ μου συζητήσανε πως μας άφησε η ΕΡΤ να μιλάμε έτσι, όχι το φιλί, πως μιλάμε έτσι. Όταν πήγαμε την “Τούρτα της μαμάς” στην ΕΡΤ ρωτάγαμε αν είναι σίγουροι ότι το θέλουν γιατί ήταν η ΕΡΤ, η κρατική τηλεόραση… Μας είπανε ελεύθερα να κάνουμε ότι θέλουμε… Θα έπρεπε αυτό το φιλί να ήταν αυτονόητο και όχι να γίνει θέμα» είπε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Περισσότερα Εδω