Ο Δημήτρης Λάλος, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, Σασμός, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για τον ρόλο του και την οικογένειά του.

«Είδα αρκετά τον εαυτό μου στον ρόλο που ερμηνεύω στον Σασμό και για αυτό δέχθηκα. Δηλαδή πάντα με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Μπορεί κάποιος να είναι άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος, μπορεί να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και πολύ θετικότητα μέσα του. Το βρήκα αυτό στον ρόλο.

Έχω πει πολλά όχι στην τηλεόραση. Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει ποιότητα. Τα χρήματα στην τηλεόραση παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά δεν σημαίνει ότι θα κάνεις πράγματα τα οποία δεν συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις» δήλωσε ο ηθοποιός.

Διάβασε εδώ επίσης:

Δημήτρης Λάλος: Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» παντρεμένος με καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιό – Τα χρόνια στην Γερμανία και οι θυσίες

 

Όσο για τη σύζυγο και την κόρη του, ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε καταπληκτική σχέση, της αφιερώνω χρόνο. Είμαι πολύ ενεργός από την πρώτη στιγμή που έχει γεννηθεί. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της, να μαθαίνω από εκεί και γενικά προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δε θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν πότε έχουν γενέθλια τα παιδιά τους.

Η κόρη μου φαντάζεται ότι είναι πολύ φυσιολογικό να είναι ηθοποιός. Να σταματούν τους γονείς της και να βγάζουν φωτογραφίες, όπως συνέβη το καλοκαίρι. Για τον Σασμό ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου, είναι αυτή που με καθοδηγεί».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω