Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον Νικηφόρο, ο οποίος ψάχνει τον δολοφόνο του πατέρα του. Οι εξελίξεις στη σειρά κρατούν καθημερινά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την την εξέλιξη του ρόλου του Νικηφόρου να παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο (22.11.2021), ο Νικηφόρος άκουσε τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη και ρώτησε τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αμούτζας

Ο 24χρονος Γιώργος Αμούτζας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Δραματική Σχολή Ίασμος, την οποία ίδρυσαν ο πατέρας του και ο σπουδαίος ηθοποιός Βασίλης Διαμαντόπουλος. Μάλιστα, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος είναι και νονός του νεαρού ηθοποιού. Έτσι η υποκριτική ήταν πάντα στη ζωή του νεαρού πρωταγωνιστή του Σασμού.

Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον… αποτρέψει από το να γίνει ηθοποιός, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, εκείνος ακολούθησε την προσωπική του επιθυμία και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης συμπεριλαμβανομένων των: “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” στον ΑΝΤ1, “Το Κόκκινο Ποτάμι” στο Open και αυτή τη σεζόν στο “Σασμό” στον Alpha. Εκτός από την υποκριτική, ο Γιώργος Αμούτζας ασχολείται με τη μουσική, την ιππασία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Γιώργος Αμούτζας στο Κόκκινο Ποτάμι

Ο Γιώργος Αμούτζας διατηρεί χαμηλό προφίλ και προσπαθεί να κρατά την προσωπική του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοσμικές εμφανίσεις του είναι σπάνιες.

Όμως εκτός από την επιτυχία που βιώνει στα επαγγελματικά του, φαίνεται πως νιώθει ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή.

Ο έρωτας του για την κούκλα ηθοποιό Έλενα Πιερίδου δεν κρύβεται πλέον και αυτό φαίνεται από κάποια τρυφερά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μαζί με τη σύντροφό του.

Αναμφίβολα, η φετινή σεζόν για τον Γιώργο Αμούτζα είναι η χρονιά του!

Περισσότερα Εδω