Καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 17/5 στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 και του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Νίκος Ζώτος ή αλλιώς ο «παπαράτσι της Μυκόνου», όπου μίλησε κυρίως για τις φωτογραφικές του επιτυχίες και τις εμπειρίες του με τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Ο γνωστός παπαράτσι  αποκάλυψε πως η φωτογραφία που έχει πουλήσει πιο ακριβά στο εξωτερικό, ήταν μια φωτογραφία του Ράσελ Κρόου.

“Η πιο ακριβή μου φωτογραφία που πούλησα στο εξωτερικό ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013. Ήρθε με φίλους και γνωρίζει μια παρέα κοριτσιών η παρέα του και μετά βγήκαν με γουρούνες να πάνε για μπάνια. Ήμουν στην Αθήνα και δούλευα σε νυχτερινό μαγαζί. Μαθαίνω στις 3 τα ξημερώματα ότι είναι στη Μύκονο και φεύγω αμέσως με το πρωινό καράβι. Τον έψαχνα σε όλη τη Μύκονο, τον βρίσκω στο παρά τσακ και τους φωτογραφίζω με μία καλλονή που δεν έπαιξε κάτι μεταξύ τους.“

Στη συνέχεια ο Νίκος Ζώτος αποκάλυψε και το παρασκήνιο της φωτογράφησης της Ναόμι Κάμπελ, το οποίο το χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνο, λέγοντας πως “Η Ναόμι Κάμπελ είναι πολύ περίεργη, δεν θέλει να φωτογραφίζεται, δεν θέλει να βλέπει άνθρωπο. Σε κάποια φάση είχε πάει σε μία παραλία και ήμουν κρυμμένος, δεν ενοχλούσα κανέναν. Πέρασε ένας άνθρωπος, με είδε και πήγε και το είπε στην ασφάλειά της. Έτρεξε ο Ρώσος σωματοφύλακας προς το μέρος μου, έτρεξα και εγώ και εγκλωβίστηκα σε ένα σημείο που κάτω ήταν 15 μέτρα γκρεμός. Έκατσε μπροστά μου και μου ζήτησε την κάρτα. Το βλέμμα του ήταν τρομακτικό. Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ.”

Περισσότερα Εδω