Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών για την υπόθεση του ιδιωτικού σχολείου Ράπτου στη Λάρισα.

Αναλυτικά αναφέρει: “Οι δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ράπτου, κ. Ν. Ράπτη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράγονται από τον ημερήσιο τύπο σχετικά με την δήθεν αιφνίδια ανάκληση των αδειών των Εκπαιδευτηρίων από τα αρμόδια όργανα καθιστά απαραίτητη την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο ΠΑΝΘΕΣΙΠΣ κατόπιν αναφορών για σοβαρές και συστηματικές παραβάσεις των αδειών λειτουργίας στις σχολικές μονάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ράπτου, κάλεσε ήδη την 2-6-2022 τον κ. Ράπτη σε συζήτηση, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας υγιούς συνεργασίας και συναδελφικής αλληλεγγύης. Η απάντηση του κ. Ράπτη στην ως άνω πρόσκληση ήταν απαξιωτική και εριστική, σαφέστατη απόδειξη της υποτιμητικής στάσης του απέναντι στο ρόλο μας, ως θεσμικού οργάνου της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Παρά τη δική μας άκαρπη προσπάθεια φαίνεται ότι, εν τέλει, του θέματος επελήφθησαν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί και κατέληξαν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω