Με αφορμή την απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην πρωινή εκπομπή “Alpha Παντού“, για τις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης αλλά και γενικότερα για τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τους τελευταίους μήνες

“Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι διάσημος ή πολύ γνωστός πρωταγωνιστής. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλο το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε.

Νομίζω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως λένε οι καταγγέλλουσες και πολλοί άλλοι άνθρωποι, γιατί εμείς έχουμε καταγγελίες που δεν πήγαν ποτέ στον ανακριτή ή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται βάσει της προανακριτικής εξέτασης ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώην συνεργάτης και φίλος, αφού έκανε αξιόποινες πράξεις, θα περάσει ό,τι περνάνε όλοι οι πολίτες που κάνουν αξιόποινες πράξεις”, ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσον αφορά στο σοβαρό θέμα των καταγγελιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας προέτρεψε όσους γνωρίζουν κάτι να το μοιραστούν: “Κάθε άνθρωπος που κάτι γνωρίζει ή κάτι το κρατάει μέσα του καλό θα ήταν να το πει και όχι να το μεταφέρει σε άλλους ανθρώπους, που δυστυχώς έχουν μετά οι ίδιοι ψυχολογικό πρόβλημα γιατί έχουν πάρει το βάρος από αλλού.

Κακοποιητικές συμπεριφορές τέτοιου είδους και τέτοιου τρόπου που οι ίδιες οι καταγγέλλουσες κρατούσα μυστικό και δεν το έλεγαν πώς να τις γνωρίζαμε. Και τυχαίνει δύο από τις κυρίες αυτές να είναι πολύ φίλες μου. Οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ είναι πολλές και είναι για πολλούς καλλιτέχνες. Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό”.

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω