Η «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague ξεκινάει σήμερα (26/10), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου στις 21:00, έχοντας στόχο το 4/4 στην έδρα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει ένα αρκετά ικανοποιητικό ξεκίνημα στη διοργάνωση μετρώντας 3 νίκες και 2 ήττες, σε αντίθεση με τους Γερμανούς που έχουν ρεκόρ 2-3.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα της στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, επικράτησε στην παράταση και μάλιστα πολύ δύσκολα του Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Basket League και πλέον θέλει να βγάλει αντίδραση και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις ξεκινώντας από σήμερα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ταλανίζεται από πόνους στο γόνατό του. Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στο Ιβανώφειο, χωρίς όμως οι εξετάσεις του να δείξουν κάτι το ανησυχητικό.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, στις 20:00 ανοίγει η αυλαία της 6ης στροφής με την Μονακό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ λίγο αργότερα η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο ματς που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα.

Στις 21:05, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα φιλοξενήσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τέλος στις 21:45 θα πραγματοποιηθεί το τζάμπο στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Αρμάνι Μιλάνο.

Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Euroleague:

20:00 Μονακό – Ερυθρός Αστέρας

20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα

21:00 Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζαλγκίρις Κάουνας

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω