Μεγάλωσε στη Λάρισα, αλλά η καταγωγή του είναι από την Πολωνία. Έπεσε με… τα μούτρα στο διάβασμα γιατί είχε μεγάλη ανάγκη να φύγει από την πόλη όπως ο ίδιος αναφέρει στην εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ στα 30 του ξεχώρισε φέτος στην πετυχημένη σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Κάνε ότι κοιμάσαι» και μίλησε γι’ αυτή του την συμμετοχή, αλλά και για τη Λάρισα και την επιστροφή του σε αυτή το Σαββατοκύριακο λόγω εκλογών.

Ο ίδιος διηγήθηκε: «Ο μπαμπάς είναι Πολωνός, η μητέρα μου είναι μισή-μισή. Ο παππούς μου πήγε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, εκεί γνώρισε τη γιαγιά μου. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν εκεί, στο ίδιο σχολείο. Ήταν καρμικό»

Στη συνέχεια, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και μίλησε για την εμπειρία τους στις εκλογές 2023. Όπως είπε:

«Ήμουν πάρα πολύ ήσυχος ως παιδί, πολύ ήρεμος και διαβαστερός. Είχα πάντα την ανάγκη να φύγω από τη Λάρισα, ήθελα κάτι άλλο, οπότε ήξερα ότι πρέπει να διαβάσω.

Φέτος ανέβηκα στη Λάρισα για να ψηφίσω, πετάχτηκα και γύρισα. Είχα να δω πολύ καιρό τους δικούς μου, ειδικά με το δικό μας επάγγελμα. Ψήφισα και μετά είχε το καθιερωμένο μετεκλογικό τραπέζι, ευτυχώς δεν φαγωθήκαμε. Πάνω-κάτω είχαμε ψηφίσει τα ίδια»

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι». Με αφορμή το τελευταίο διπλό επεισόδιο που έρχεται την επόμενη εβδομάδα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σειρά αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με άλλους πρωταγωνιστές και ανανεωμένο σενάριο.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω