Η Άννα Φόνσου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον μεγάλο της έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ -ενώ έκανε τρεις γάμους-, αλλά και για την κόρη της που υιοθέτησε από την αδελφή της.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως είναι… άχρονη. «Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι , είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία».

Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε, επίσης, στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά, αλλά και για το παιδί της αδελφής της που υιοθέτησε. «Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή ήμουν με την καριέρα μου και επειδή το παιδί της αδελφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

Η Άννα Φόνσου δηλώνει πως δεν γεννήθηκε για να γίνει ηθοποιός. «Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός μίλησε για τους γάμους της, λέγοντας πως ο πρώτος ήταν επεισοδιακός. «Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου».

Δες όλη τη συνέντευξη της Άννας Φόνσου στην Ελένη:

Περισσότερα Εδω