Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/11 η Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, για τη σχέση με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά.

Ο κόσμος νομίζει ότι είναι μόνο αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση, ενώ είναι πολύ παραπάνω. Αισθανόμουν ότι για να τα κάνω καλά και τα δύο, κάτι θα έπρεπε να αφήσω αλλιώς δεν θα ήμουν καλή», εξήγησε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά. 

Σχετικά με το αν την στεναχώρησε η απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση, η ίδια δήλωσε: «Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και νέα στον χώρο, δεν ήξερα πως λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά ως δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο.

Και ποιος δεν κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι όλα ένα πακέτο η τηλεόραση δεν γίνεται να μην είσαι ενημερωμένος σχετικά με το πώς πάει η εκπομπή σου. Στην αρχή «φάγαμε ξύλο» ήταν δύσκολο, αλλά είχαμε και «θράσος». Ήταν ένα νέο κανάλι, μπήκαμε με θράσος στα άλλα κανάλια. Χτυπηθήκαμε, την 3η χρονιά σταθεροποιηθήκαμε, την 4η χρονιά έφυγα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με τα τρία παιδιά της, την Μάργκω, τον Κωνσταντίνο και τον Σπύρο, η Μαριέττα Χρουσαλά σημείωσε: «Τα παιδιά μου δεν ξέρουν λεπτομέρειες για την καριέρα μου. Έχουν δει κάποιες φωτογραφίες μου ή κάποια καμπάνιες. Επειδή μεσολάβησαν δύο τρία χρόνια με τον κορονοϊο και επειδή ήμασταν σπίτι, κλεισμένοι και δεν είχε αλλάξει κάτι και ήταν και τα χρόνια που ουσιαστικά καταλαβαίνανε τα παιδιά ήταν αυτά, όπου δεν είχαν αντιληφθεί τι γίνεται. Τώρα λίγο που πλησιάζει το Mad Walk 2022θέλουν να μάθουν, με ρωτάνε και είναι πολύ γλυκό». 

Περισσότερα Εδω