Το «θρίλερ» με την παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία και τη συμμετοχή του στο Australian Open θα.. κρατήσει για λίγα ακόμα 24ωρα.

Ο ανεμβολίαστος Σέρβος τενίστας θα παραμείνει στη Μελβούρνη και τις επόμενες ημέρες, καθώς η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε (για την ακύρωση της βίζα του), πήρε αναβολή για τη Δευτέρα (10/01).

Οι φήμες που βγήκαν αρχικά στη δημοσιότητα, περί λάθους στη βίζα από την ομάδα του Τζόκοβιτς φαίνεται πως δεν ισχύουν. Όπως όμως προκύπτει, ο Σέρβος δεν προσκόμισε επαρκείς αποδείξεις για να μην δικαιολογήσει τον εμβολιασμό του

Οι Ομοσπονδιακές Αρχές όπως είναι η Συνοριακή, έχουν τη δικαιοδοσία να εξετάσουν ξεχωριστά την κάθε αίτηση για βίζα και να την εγκρίνουν ή όχι. Σύμφωνα με τα Μέσα από την Αυστραλία, εκεί φάνηκε πως ο χρόνος που είχε μεσολαβήσει από τη στιγμή που -όπως φαίνεται- είχε νοσήσει, μέχρι σήμερα, δεν επαρκούσε για να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη εξαίρεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Age πάντως, ο κορυφαίος τενίστας δεν είχε μαζί του επαρκείς αποδείξεις και μόνο ένας γιατρός υπέγραψε τη νοσηλεία του από Covid-19.

Πηγή: Newsit

Περισσότερα Εδω