Ο Λαρισαίος παίκτης του MasterChef, Θεόδωρος Γαλάτης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταφέρνει να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο του παιχνιδιού και πολλές φορές σκορπάει άπλετο γέλιο με το χιούμορ του!

Ο Θεόδωρος κατάγεται από την Ελασσόνα αλλά μένει στην Φαλάνη και μπήκε στο παιχνίδι μαγειρικής με πολλές προσδοκίες.

Πριν μερικές ημέρες έγινε η ευχάριστη ατραξιόν του επεισοδίου καθώς έγινε ο πρωταγωνιστής ενός αστείου περιστατικού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι τρεις αγαπημένοι κριτές δηλαδή, είχαν πάρει τις θέσεις τους και παρακολουθούσαν μια δοκιμασία. Σίγουρα δεν περίμεναν να συμβεί αυτό που συνέβη την ώρα της δοκιμασίας. Ξαφνικά, κάτι άρχισε να στάζει πάνω στον Σωτήρη Κοντιζά με τον ίδιο να κοιτάζει προς τα πάνω και να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Ο Θόδωρας Γαλάνης λοιπόν καθόταν στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Η αγωνία του ήταν τόσο μεγάλη και έντονη που είχε ιδρώσει ολόκληρος. Και όχι μόνο ίδρωσε αλλά έσταζε και ο ιδρώτας του έπεφτε πάνω στον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής.

«Βρε, τι στάζει από πάνω;», αναρωτήθηκε ο Κοντιζάς.

«Εγώ! Συγνώμη κύριε Κοντιζά, τι να κάνω; Συγνώμη!», απάντησε ο παίκτης με τον σεφ να γελά και να λέει «Όντως;».

Δείτε το ξεκαρδιστικό σκηνικό:

Σε επεισόδιο της εβδομάδας που διανύουμε ο Θεόδωρος έκανε λόγο για κλίκες στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως οι κλίκες μέχρι στιγμής είναι δύο… οι Νότιοι και οι Γαλάτες.

“Τα στρατόπεδα χωρίζονται και χτίζονται μια χαρά. Το θέμα είναι να μη γινόμαστε προσβλητικοί απέναντι στους συνανθρώπους μας. Κόκοτας, Σέβα, Μαρία Γιώτα και Πορφύρης είναι οι Νότιοι. Ο Άγγελος, εγώ, ο Λιάκος, ο Μότο είμαστε οι… Γαλάτες κα τώρα στρατολογούμε κι άλλους” είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος παίκτης του MasterChef.

Η κλίκα του ονομάζεται Γαλάτες και ο ίδιος στο επώνυμό του λέγεται Γαλάνης… Άρα αυτοβαφτίστηκε αρχηγός;

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω