Μήνυμα του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: “Η 1η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τους Ηλικιωμένους. Η ημέρα αυτή πρέπει να είναι μία ημέρα όχι μόνο συμβολικού χαρακτήρα αλλά κυρίως να αποτελεί ημέρα υπενθύμισης και ευθύνης απέναντι στους αγωνιστές της ζωής, τους συνανθρώπους μας που, έχοντας διανύσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους, έχοντας προσφέρει έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο, χρήζουν αναγνώρισης, στήριξης και φροντίδας από τους νεώτερους.

Ο Δήμος Τυρνάβου αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στους ηλικιωμένους του Δήμου μας μέσα από ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΑΠΗ και εν γένει τη φιλική πολιτική του προς την 3η Ηλικία.

Δυστυχώς, η πανδημία του κορωνοϊού δεν επέτρεψε ούτε φέτος να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση – Γιορτή Τρίτης Ηλικίας. Ευχόμαστε το τέλος της πανδημίας να έρθει σύντομα, ώστε να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ως Δήμος Τυρνάβου, τιμούμε πάντα και στηρίζουμε έμπρακτα τους ηλικιωμένους, που έχουν τον αμέριστο σεβασμό μας και την συνεχή προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω