Ο κορωνοϊός «θερίζει» στη Μαγνησία τους ανεμβολίαστους. Χάνονται καθημερινά νέοι άνθρωποι που σε πείσμα κάθε λογικής επιλέγουν να αψηφούν τις διαρκείς εκκλήσεις των επιστημόνων, αψηφούν τον κίνδυνο, δεν εμβολιάζονται και χάνουν τη ζωή τους στην πιο παραγωγική ηλικία.

Το τελευταίο 48ωρο συνολικά απεβίωσαν από κορωνοϊό 11 άνθρωποι, αριθμός που παραπέμπει σε «πολεμικό ανακοινωθέν», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά γιατροί του Νοσοκομείου, θέλοντας να περιγράψουν την εφιαλτική διάσταση που έχει λάβει πλέον στη Μαγνησία το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Γαμπρός και πεθερός «έφυγαν» σχεδόν μαζί

Μία νέα τραγωδία εξαιτίας του κορωνοϊού δοκιμάζει μία οικογένεια στον Βόλο που μέσα σε λίγες ώρες έθαψε δύο μέλη της. Πεθερός και γαμπρός κόλλησαν κορωνοϊό και «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών. Στο Νοσοκομείο Βόλου γιατροί και νοσηλευτές συγκλονίστηκαν μόλις αποκαλύφτηκε η συγγενική σχέση μεταξύ των δύο ασθενών που νοσηλευόταν σε διαφορετικούς θαλάμους της κλινικής covid και έδιναν τη μάχη να βγούνε ζωντανοί, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πρώτος νόσησε ο 75χρονος πεθερός και στη συνέχεια ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο άνδρες παρουσίαζαν αναπνευστική δυσλειτουργία και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο σε σοβαρή κατάσταση. Οι οικείοι τους, γνωρίζοντας ότι δύο αγαπημένοι τους άνθρωποι δίνουν μάχη για να βγούνε «νικητές», βίωναν τον δικό τους Γολγοθά. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε.

Την περασμένη Παρασκευή άφηνε την τελευταία του πνοή ο 75χρονος. Η οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα.
Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η κηδεία του 75χρονου. Ολοι ήλπιζαν ότι το κακό θα σταματήσει εδώ. Η μοίρα όμως είχε τα δικά της σχέδια. Την ώρα που η οικογένεια ήταν έτοιμη για την εξόδιο ακολουθία, ο Χάρος
«ξαναχτύπησε».

Ο κορωνοϊός «νίκησε» και τον 59χρονο που κατέληξε από τις επιπλοκές της φονικής νόσου

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται ολόκληρες οικογένειες από κορωνοϊό. Η ενδοοικογενειακή διασπορά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού παραμένει ακόμη ανεμβολίαστο έχει τραγικές επιπτώσεις.

Περισσότερα Εδω