Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αντωνία Δούδαλη.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Η γυναίκα με τα μαύρα», αρχικά μίλησε για το πως μπήκε η υποκριτική στη ζωή του λέγοντας: «Δεν ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω ζωγράφος. Η ανάγκη με οδήγησε. Είδα θέατρο και μου άρεσε. Ήταν ένας κόσμος που ήθελα να μπω».

Όσο για τo γεγονός πως δεν έχει κάνει πολλή τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης εξήγησε: «Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις αλλά τις έχω αρνηθεί γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια, οι συντελεστές. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να συνδυάζει το πακέτο και να είναι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Από τα πολλά ‘όχι’ που έχω πει στην τηλεόραση και αυτή μου λέει ‘όχι’ τώρα σιγά σιγά. Φέτος δεν είχα κάποια πρόταση».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης μίλησε για τις φοβίες του. «Φοβάμαι τον θάνατο, τις αρρώστιες. Ο κορονοϊός ήταν κάτι τρομακτικό για μένα. Ήμουν μικροβιοφοβικός, προσπάθησα να το ξεπεράσω αλλά η πανδημία δεν βοήθησε. Ακόμα το έχω».

Περισσότερα Εδω