Στις φυλακές Τριπόλεως μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουλίου ο Πέτρος Φιλιππίδης με το TLIFE να εξασφαλίζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό. Ο γνωστός ηθοποιός, που κατηγορήθηκε από τρεις συναδέλφους του, για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος και πέρασε το βράδυ του στη ΓΑΔΑ.

Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1…

Μάριος Αθανασίου…

“Έχει πολύ δρόμο ακόμα και πάντα το μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που έχουν υπάρξει θύματα. Αν η ελληνική κοινωνία αισθανθεί ότι έχει στο πλευρό της την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και σιγά – σιγά θα καθαρίσουν όλα και θα ξεκαθαρίσουν”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης…

“Πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και το πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν, στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αυτούς τους ανθρώπους”.

Μαρία Κορινθίου…

“Εδώ και περίπου 20 χρόνια που είμαι μέσα στον χώρο, είναι κάτι που βροντοφωνάζω. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι άνθρωποι δεν ακουγόμασταν, όμως ήρθε η στιγμή και καλό είναι να το κρατήσουμε”.

Κώστας Αρζόγλου

“Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο κλάδος ο δικός μου, των ηθοποιών, της σκηνής, άνοιξε το στόμα του. Μακάρι και άλλοι χώροι να το άνοιγαν”.

 

Περισσότερα Εδω