Έξω φρενών έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της με όσα άκουγε να λέγονται από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον ιερέα που έχει καταγγελθεί από 17χρονη για βιασμό.

Ο κύριος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ισχυρίστηκε πως είναι της μόδας να βγαίνουν γυναίκες αλλά και κορίτσια μικρότερης ηλικίας και να καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα βιασμού. Την ατάκα αυτή μάλιστα την επανέλαβε αρκετές φορές με την παρουσιάστρια και όλους τους συνεργάτες της να βγαίνουν εκτός εαυτού.

«Για να μπορέσει να αποδειχθεί το έγκλημα του βιασμού, καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν…», είπε ξανά ο δικηγόρος.

«Για ποια μόδα μιλάτε;» αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αν αύριο, έρθει κάποια κοπέλα και καταγγείλλει μια 15χρονη που είχε πάει σε ένα κλαμπ τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις σημαίνει ότι είναι ένοχος; Έγινε μόδα πλέον» είπε ξανά ο δικηγόρος του ιερέα.

Ο Νίκος Συρίγος, μάλιστα, έξαλλος άρχισε να φωνάζει: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Έλεος δηλαδή!».

Περισσότερα Εδω