Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τετάρτη 7/6 ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο ήρθαν αρκετά κοντά ενώ αποκάλυψε με ποιον παίκτη δεν θέλει να έχει καμία σχέση.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ήρθαμε κοντά μέσα στο παιχνίδι, ήταν το στήριγμά μου πολλές φορές και πιστεύω πως ήμουν και εγώ το δικό του. Στον Κωνσταντίνο θα ήθελα να ζητήσω και μια συγγνώμη γιατί ήταν πολλές οι φορές που του έσπαγα τα νεύρα», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Με τον Νίκο Μπάρτζη μπορώ να πιω και έναν καφέ, με τον Μπόγδανο όμως όχι. Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του. Πριν από τους αγώνες είχε περίεργη συμπεριφορά και όλοι τον ρωτούσαν τι έχει. Είπε πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να πει. Είπε ότι έχω βρίσει σπίτια, μανάδες, τα οποία δεν τα έχω κάνει. Καταγραφόμαστε σχεδόν 24 ώρες, αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.

Του έχω πει διάφορα, όπως και αυτός μου έχει πει, αλλά όχι αυτά που λέει. Θέλει να παρουσιάζει ότι είναι το καλό παιδί αλλά δεν είναι έτσι. Ήρθαμε σε κόντρα για τον χαρακτήρα του, αλλά εγώ δεν μπορώ να συνυπάρχω με κάποιον που δείχνει άλλα στην κάμερα και άλλα εκτός κάμερας», είπε κλείνοντας ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Περισσότερα Εδω