Τη Δευτέρα θα επισκεφτεί την Μαγνησία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μαζί με κλιμάκιο της “Νέας Αριστεράς” Μαγνησίας και ενόψει την ιδρυτικής συνδιάσκεψης πραγματοποιούν συναντήσεις με παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας και κοινωνικούς φορείς.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση η “Νέα Αριστερά” Μαγνησίας αναφέρει: ” βαδίζοντας προς την ιδρυτική της συνδιάσκεψη, επιλέγει να συναντηθεί με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, με Δομές και Δίκτυα που στέκονται εμπράκτως και ανιδιοτελώς στο πλευρό των συνανθρώπων μας, και συνδιαμορφώνει μαζί με τους πολίτες ένα νέο ανοικτό και δημοκρατικό κόμμα της αριστεράς, του προοδευτικού κόσμου, της οικολογίας και του φεμινισμού”.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Ε. Τσακαλώτος και κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας, στις 15:00 θα επισκεφθούν τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό του Δήμου Πτελεού «ΦΤΕΛΙΑ». Ένα συνεταιρισμό που σκοπό έχει να προσφέρει διέξοδο στις γυναίκες της περιοχής που πλήττονται από την ανεργία, να αναδείξει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, να αξιοποιήσει και να προωθήσει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου.

Στις 18:00 ο Ε. Τσακαλώτος μαζί με τον Δ. Χριστόπουλο και με κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας θα επισκεφθούν το Δίκτυο υπηρεσιών πρόληψης, έγκαιρης παρέμβασης και θεραπείας ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, με αφορμή τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης που οδηγούν στη διάλυση της Απεξάρτησης στη χώρα μας.

Τέλος, στις 19:00 στο στο roof garden του ξενοδοχείου Κυψέλη (Αγ. Νικολάου 1) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας παρουσία των Ε. Τσακαλώτου και Δ. Χριστόπουλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω

//platform.twitter.com/widgets.js(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω