Πόσο πολύτιμο αγαθό είναι ο χρόνος; Πώς επιλέγει ο καθένας μας να τον «ξοδέψει»; Τι κι αν ο καθένας μας επέλεγε να αφιερώσει έστω και λίγο από τον χρόνο του για να προσφέρει βοήθεια, αγάπη και ελπίδα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, τη Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου, και ώρα 18:00, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έρχεται να μας μιλήσει για την αξία του εθελοντικού χρόνου, διοργανώνοντας για πρώτη φορά ένα διαδικτυακό Workshop για εθελοντές και φίλους του οργανισμού.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ιστορία του εθελοντισμού στην Ελλάδα και θα λάβουν χρήσιμες γνώσεις για τις ευεργετικές του δυνατότητες και την αξία της προσφοράς. Στη συνέχεια, η Αναστασία Μανιά, εθελόντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία, ενώ η Ντέπη Χατζηβασιλείου, Counselor and Organizational Psychologist, Founder Work Wise, θα συνοδεύσει τους συμμετέχοντες σε ένα διαδραστικό Workshop.

Το Workshop θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, θα είναι δωρεάν και ανοιχτό προς το κοινό και πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Μπορείτε να κάνετε προεγγραφή σε αυτόν τον σύνδεσμο και να το παρακολουθήσετε εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή, θα βρείτε στο www.makeawish.gr.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, με σκοπό να τους χαρίσει δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους. Η εκπλήρωση της ευχής των παιδιών αυτών, έχει αποδειχθεί σημαντική για τη βελτίωση της ψυχολογίας τους, και κατ’ επέκταση της σωματικής τους υγείας. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να  εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω