Σε μια ιδιαίτερα σημαντική απόφασης στήριξης των οικογενειών και των παιδιών που έμειναν εκτός Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), μέσω της διαδικασίας των voucher,  προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων.

Με εισήγηση της δημοτικής αρχής του Απόστολου Καλογιάννη και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων θα δεχθούν δωρεάν τα παιδιά των οικογενειών που δεν έλαβαν voucher,  καταθέτοντας πλήρεις φακέλους.

Επίσης, για όλα τα υπόλοιπα παιδιά, είτε επειδή δεν κατέθεσαν αιτήσεις, είτε αυτές δεν ήταν ολοκληρωμένες, αποφασίστηκε η ένταξή τους στα δημοτικά ΚΔΑΠ με μικρό αντίτιμο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση για οικογένειες με εισόδημα έως 30.000 ευρώ, το αντίτιμο ανέρχεται στα 10 ευρώ μηνιαίως, ενώ για εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ το αντίτιμο ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων λειτουργεί 11 δημοτικά ΚΔΑΠ, εκ των οποίων των δυο ΚΔΑΠ Αμεα, στα οποία τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά από το έμπειρο παιδαγωγικό προσωπικό των δομών του Δήμου. Εκτιμάται ότι με την απόφαση του Δήμου Λαρισαίων δίνεται η δυνατότητα σε 300 περίπου παιδιά, που έμειναν εκτός διαδικασίας voucher  να ενταχθούν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη των ΚΔΑΠ στα εξής τηλέφωνα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω