Διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο δικηγόρος του 40χρονου που –για πολλούς – χαρακτηρίστηκε «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την 36χρονη κατηγορουμένη Ε.Κ.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου μετέφερε στο Πρωινό ότι ο δικηγόρος του 40χρονου ουδέποτε έκανε δήλωση που να αφήνει υπόνοιες ότι υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που να εμπλέκεται πιθανότατα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

“Μου είπε ότι δεν έχουν υπάρξει τέτοιου είδους δηλώσεις, που διαβάσαμε σε διάφορα sites και εκπομπές του Σαββατοκύριακου που να αφήνει σαφείς υπόνοιες ότι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο που ενδεχομένως να εμπλέκεται και να κατέληξε σε αυτήν την τραγική υπόθεση. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι έχει μιλήσει με τους δικηγόρους της Ιωάννας προκειμένου να τους δώσει τις εξηγήσεις του και ότι ο 40χρονος αναμένεται να δώσει  κατάθεση στο δικαστήριο. Το πιο σημαντικό που μου είπε, κυρίως για την Ιωάννα είναι ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια δήλωση” είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω