Δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη δύο θέσεων εργασίας.

Η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου αφορά δύο άτομα, για την κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων οι οποίοι θα απασχοληθούν ανά ειδικότητα.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν δύο γιατρούς ειδικότητας παιδιατρικής.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και λήγει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Λαρισαίων

  • ΠΕ Ιατρών / ΠΕ Ιατρών Παιδιατρικής (2 θέσεις)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλον νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στοΔημοτικό Κατάστημα στην ακόλουθη δ/νση :Ι. Δραγούμη 1, Λάρισα, Τ.Κ. 41222 10ς όροφος, Τμήμα Υποστήριξης και Πρωτοκόλλου κατά τις ώρες 08:00 -14:00 είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή. προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης σε τοπική εφημερίδα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος εφόσον ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα και συγκεκριμένα από την 23/09/2023 έως και την 02/10/2023.

Πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ/νσης Διοίκησης & Προσωπικού του Δήμου (τηλ. 2413 500318, 2413 500341 υπεύθυνοι: Ε. Ανδρέου, Ζ. Βαρβαρέσος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πηγή: proson.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω