Την άποψή του για το #metoo αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε να ασχολείται και πάλι με την πολιτική εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Ακόμη, αναφέρθηκε στην επιλογή του να συμμετάσχει στη Φάρμα, στα τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν αυτά που μετά από 30χρόνια πήραν δημοσιότητα και βγήκαν στην επικαιρότητα γίνονταν 20 χρόνια πριν, θα είχαμε προλάβει πάρα πολλές καταστάσεις, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δε θα τολμούσε κανένας αλητήριος να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Φτάνει πια. 

Και στην πολιτική είμαι έτοιμος να επιστρέψω και στην αυτοδιοίκηση. Εγώ είμαι παιδί της αυτοδιοίκησης. Έχω κάνει ένα τεράστιο έργο που δεν το έχει αναδείξει κανείς. Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δε θα ξαναδεί» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Για την συμμετοχή του στη Φάρμα, το πως καταφέρνει να διατηρείται αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε:  

«Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω. Αφήστε με να ζήσω, όσο θα ζήσω, όπως θέλω. Δεν ζω όπως θέλω γιατί πάντοτε και εγώ και όλοι ζούμε σκεπτόμενοι τι θα πει ο άλλος αλλά ξεχνάμε τι θα πει ο θεούλης….Η ζωή μας, κρέμεται σε μια κλωστή, η ζωή μας είναι εικόνες, στιγμές. Με αυτές τις εικόνες εγώ έφυγα από τη Φάρμα. 

Έχω καλή γυναίκα, καλά παιδιά και με φροντίζουν. Παντρεύτηκα 51 χρονών, είμαι 74, μακάρι να ζήσω άλλα 30 χρόνια. Ετοιμάζω και κάτι άλλο στην τηλεόραση. Θα με δείτε ή σε κάποιο πάνελ ή σε κάποια εκπομπή του Κοκλώνη, το Voice, κάτι τέτοιο. Γιατί να μην τραγουδήσω; Είμαι έξω καρδιά. Ο Θεός δεν μας έπλασε για να είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας».

Και  ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι με χαρά θα συνεργαζόταν με την Ελένη Τσολάκη δεν είχε την ίδια άποψη και για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί είναι εγωιστάκος. Εδώ μαλώνει με την Φαίη με εμένα δε θα μαλώνει;» εξήγησε.

Περισσότερα Εδω