Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/1 η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φέτος επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από οκτώ χρόνια αποχής μετά το τέλος της παράστασης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του γιου της, όταν την είδε για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου.

«Πάντα είναι ο άντρας μου. Ο μικρός είχε έρθει μια μέρα, ήθελα πάρα πολύ, το ζητούσε όποτε είχε έρθει να δει που είναι η μαμά όταν λείπει. Του άρεσε ήταν κατενθουσιασμένος αλλά κάποια στιγμή με σπρώχνουν στη σκηνή και μου λέει “γιατί αυτός ο κύριος σε έσπρωξε μαμά; Τον τάραξε πάρα πολύ», είπε η Αθηνά Οικονομάκου. 

Περισσότερα Εδω