Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές και οι τηλεθεατές του J2US στο αποψινό live.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη Σοφία Κουρτίδου και αφού ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους, ο ηθοποιός επεφύλλασε μια έκπληξη στην παρτενέρ του.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το Just The Way You Are και συγκίνησε ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής τους ο Γιάννης Σεβδικαλής γονάτισε και ζήτησε από τη Σοφία Κουρτίδου να τον παντρευτεί!

«Είστε καταπληκτικοί, είστε πάνω από τον έρωτα. Γιάννη αυτό που έκανες, δεν σε είχα ικανό! Ήταν τόσο φυσικό, ωραίο, υπέροχες διφωνίες, εξαιρετικοί», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήταν η καλύτερή σας φορά. Παρατηρούσα ότι στα σημεία που σε άφηνε η Σοφία μόνο ήσουν σταθερός και το φαλτσέτο ήταν σταθερό. Άνετος, εκφραστικός, συναισθηματικός! Μπράβο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ακατέργαστο διαμάντι Γιάννη. Το είπατε καταπληκτικά! Έχετε ο ένας τον άλλον κι αυτό φαίνεται», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου!

«Είστε αξιοθαύμαστοι για πολλούς λόγους. Γιάννη έμεινα έκπληκτη, μη αναμενόμενη η εμφάνιση, συγκινητικοί, αγαπησιάρικοι», είπε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς!

Περισσότερα Εδω