Στο φουλ δουλεύουν οι εσωκομματικές μηχανές του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, ενόψει της αυριανής παρθενικής συνεδρίασης της νέας νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος, για την ανάδειξη νέου γραμματέα, αναπληρωτή γραμματέα, υπευθύνου επικοινωνίας και γραμματέα οργανωτικού.

Το κλίμα που προκύπτει από το ρεπορτάζ του onlarissa.gr λίγες ώρες πριν το ραντεβού στον 4ο όροφο της Ρούσβελτ, είναι μία διάθεση συναίνεσης απ’ όλες τις τάσεις του χώρου, προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές που άνοιξε η εσωκομματική διαμάχη στις πρόσφατες εκλογές.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα επιχειρηθεί να υπάρξει μία ευρύτερη εκπροσώπηση στα αξιώματα, όχι μόνον από τον στενό πυρήνα της «πλειοψηφούσας ομάδας».

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr για τη θέση του γραμματέα φαβορί είναι ο πλειοψηφών στις εκλογές, λογιστής από τον Τύρναβο κ. Γιάννης Μαλάκος.

Σε ότι αφορά τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα, όλα δείχνουν πως θα κριθεί μεταξύ του δεύτερου σε σταυρούς κ. Θοδωρή Νταβούλη και της κ. Φράντζι Σαμαρίνα.

Υπενθυμίζεται πως η η Νομαρχιακή Επιτροπή συγκροτείται σύμφωνα με το καταστατικό του Κινήματος και αποτελεί βασικό στόχο η παρουσία όλων των μελών του οργάνου κατά τη διαδικασία συγκρότησης, όπου κατά την πρώτη συνεδρίαση επιδιώκεται να είναι παρόντα όλα τα μέλη του οργάνου.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, η συγκρότηση προχωράει με τα παρόντα μέλη, εφόσον αυτά αποτελούν τα 3/5 του οργάνου.

Το παρόν βάσει του καταστατικού θα δώσουν και τα νεοκελεγέντα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω