Λίγες ώρες μετά τον γάμο των καλών του συνεργατών Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου, ο Mad Clip είχε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του… Ο γαμπρός για να τιμήσει τον καλό του φίλο αποφάσισε λίγες μέρες μετά να “χτυπήσει” τατουάζ στο πόδι του, το όνομα του δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης βρέθηκαν στο tattoo studio που διατηρεί ο Σωτήρης Χαϊδεμένος, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Μπενιουδάκης είναι ένας προσωπικός μας φίλος, χρόνια συνεργάτης, εξαιρετικός φωτογράφος, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να έρθει στο studio μας στο κέντρο της Αθήνας. Το τατουάζ έγινε μετά τον γάμο. Μας κάλεσε ο Γιώργος, βρήκαμε ραντεβού με τον καλλιτέχνη μας, ήρθε ο άνθρωπος. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα συναισθήματά του.

Δεν ήμουν στον γάμο, έλειπα στο εξωτερικό. Το τατουάζ είναι συναίσθημα, από αρχαιοτάτων χρόνων εξυπηρετεί κάποιον συμβολισμό. Ο κ. Μπενιουδάκης ήρθε εδώ να εκφράσει το συναίσθημά του. Το τατουάζ διήρκεσε περίπου 75 λεπτά. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα, κατά τη διάρκεια. Για να βγει σωστά το τατουάζ πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στον καλλιτέχνη και στον άνθρωπο που ήρθε να χαράξει το κορμί του. Είναι σοβαρή η ευθύνη για εμάς, ειδικά σε ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τον Mad Clip δεν τον γνώριζα προσωπικά, είμαι χρόνια φίλος με τον γαμπρό».

 

Περισσότερα Εδω