Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στην καριέρα της, στο κίνημα #metoo αλλά και στη συμμετοχή της στη σειρά «Λόγω Τιμής.

Για τον γάμο της με τον Σίμο Σαρκετζή, η Βίκυ Βολιώτη δήλωσε: «Με τον σύζυγό μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αλλά στην πορεία των γυρισμάτων, γνωρίζοντάς τον, τον ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω να σας πω το μυστικό του γάμου. Πιστεύω πως έχουμε μείνει μαζί, γιατί πέραν της αγάπης υπάρχει σεβασμός και ελευθερία. Επειδή με τον σύζυγό μου είμαστε στον ίδιο χώρο, αλλά κάνουμε άλλη δουλειά, δεν υπάρχει θέμα να φέρουμε τη δουλειά στο σπίτι».

Επίσης, για την υιοθεσία της κόρης της, η Βίκυ Βολιώτη εξομολογήθηκε: «Είναι μία άλλη ζωή, η ζωή με το παιδί. Ωραία, δύσκολη, δεν έχει μόνο καλές πλευρές, έχει και δύσκολες πλευρές, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που είναι στη ζωή μου».

Ενώ για το κίνημα #metoo πρόσθεσε: «Ένιωσα μεγάλη στενοχώρια με όλο αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο, τα περισσότερα δεν τα γνώρισα, έπεσα και από τα σύννεφα. Το να βρίσκουν το θάρρος οι άνθρωποι να μιλάνε κακοποίησης που έχουν υποστεί, είτε ψυχικές, είτε σωματικές, είναι πολύ σωστό. Η δικαιοσύνη είναι εκεί τώρα και νομίζω πρέπει να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της.
Για τη συμμετοχή της στο Λόγω Τιμής είπε: Στη σειρά αυτή με βρίζανε στο δρόμο. Ήθελαν όλες τον Άλκη και νευρίαζαν μαζί μου γιατί τον παίδευα υποτίθεται».

Τέλος, όσον αφορά στη συμμετοχή της στη σειρά Λόγω Τιμής, η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε: «Στη σειρά αυτή με βρίζανε στο δρόμο. Ήθελαν όλες τον Άλκη και νευρίαζαν μαζί μου γιατί τον παίδευα υποτίθεται».

Περισσότερα Εδω