Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στο Mega Καλημέρα για την ενασχόλησή του με την αστρολογία και σχολίασε όλον τον σάλο που ξέσπασε σχετικά με τα όσα είπε για τον Ηλία Μίχο, τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό.

«Οι μέρες είναι μία χαρά, πάντα είναι μία χαρά, αρκεί να τις βλέπουμε και να τις καταλαβαίνουμε. Να αισθανόμαστε το θείο δώρο της ζωής. Άμα κάποιος δεν εξηγεί κάτι, η φυσιολογική αντίδραση είναι να πούμε «συγγνώμη δε το κατάλαβα, μου το ξαναεξηγείς;». Εάν αρχίζεις να βρίζεις και μετά να λες «α αυτό εννοούσες» είναι πια αργά. Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο.

Η βασική μου αρχή είναι ότι φταίμε πάντα εμείς οι ίδιοι. Καμιά φορά, όπως το αντιλαμβάνεται κάποιος, μπορεί να είναι σκόπιμο μπορεί και όχι, είναι θέμα κατανόησης. Το θέμα είναι η πρόθεση, το πώς το λέει κάποιος», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε:

«Θα είμαι έναν χρόνο ακόμα στην απομόνωση. Το ξέρω. Ο χάρτης μου μού λέει ότι θα είμαι ένα χρόνο ακόμα στην απομόνωση». 

«Έγινε αναφορά ότι εγώ προσπαθούσα να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει έγκλημα. Εάν φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που σήμερα θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια ενέργεια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν δείτε όλο το βίντεο, η όλη ιστορία δεν έχει ειπωθεί έτσι.

Οι τάσεις υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο μέσα σε κάθε ωροσκόπιο, το θέμα της διαχείρισης είναι διαφορετικό, δεν μπορεί να γίνεται κοπτοραπτική. Οι τάσεις οι υπάρχουν σε κάθε άτομο τον οδηγούν σε μία εγκληματική συμπεριφορά ή αντίστοιχα σε μία συμπεριφορά αποφυγής» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος»

«Δεν ασκώ επαγγελματικά την αστρολογία, το σάιτ αυτό δεν είναι δικό μου, απλώς ένας φίλος μου, μού είπε ότι αυτές οι ιδέες που έχω, ότι η αστρολογία δεν είναι αυτό που έχει περάσει στην αντίληψη των ανθρώπων. Συνήθως συναντάμε έναν αστρολόγο και του λέμε το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας και τον ρωτάμε για τη ζωή μας. Αυτό είναι έγκλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Υπάρχει μία παράνοια με αυτό, άγνοια θα το χαρακτήριζα.

Εγώ κάνω συνεδρίες τα χρήματα πάνε στο συγκεκριμένο σάιτ. Εγώ κάνω το βίτσιο μου με την αστρολογία, να επικοινωνήσω ότι η αστρολογία είναι κάτι άλλο, θέλω να βοηθήσω σε συμβουλευτικό επίπεδο τους ανθρώπους. Η αστρολογία δεν σου λέει τι να κάνεις. Σου δίνει συμβουλές για να βγεις από τα αδιέξοδά του», πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δες όλα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στο Mega:

Περισσότερα Εδω