Στη τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, έσπασε το αήττητο της Τούμπας καθώς ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα με 1-0 με το τέρμα του Γκόμες από την άσπρη βούλα.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκόμες από τον Σβαμπ. Ο Γκόμες το εκτέλεσε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε όμως μετά από υπόδειξη από το VAR το πέναλτι εκτελέστηκε εκ νέου καθώς ο κίπερ του ΠΑΟΚ είχε κάνει παράβαση. αΣτη δεύτερη εκτέλεση ο Γκόμες βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και στο 53’ η κεφαλιά του Κρέσπο έφυγε έξω, ενώ στο 65΄του Τζόλη δεν ανησύχησε τον Τσιφτσή. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους η κεφαλιά του Ουάρντα στο 88’ που έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Ουάρντα, Καστάνιο, Αλβάρες,

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (64′ Ροντρίγκο), Μιχάι (46′ Κρέσπο), Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ (64′ Νινούα), Κωνσταντέλιας (46΄ Ουάρντα), Τζόλης, Σφιντέρσκι (63′ Κρμέντσικ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (92′ Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Γκόμες (46′ Κανελλόπουλος), Σίτο (61′ Αλβάρες), Αλί Μπαμπά (46′ Κώτσιρας), Τζίμας (92′ Καρδάρης).

Περισσότερα Εδω