Με το τέρμα του Αραούχο στο 67’ η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Super League. Η «Ένωση» επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στο Ηράκλειο στον ΟΦΗ, και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης έστω και δύσκολα καθώς η Λαμία αντιστάθηκε σθεναρά.

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε η Λαμία για την ΑΕΚ καθώς η «Ένωση» δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων και να φτάσει στη νίκη.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο πολύ δύσκολα έφτανε με επιτυχία έξω από τα αντίπαλα καρέ και οι παίχτες του Μιλόγεβιτς δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν καλές φάσεις. Μια κεφαλιά του Τζαβέλα από κόρνερ του Γέβτιτς ήταν η καλύτερη στιγμή της ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά και τίποτα άλλο αξιόλογο.

Η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 51’ με τον Μανουσάκη που μετά από κόρνερ ήταν αφύλαχτος έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα έξω. Η Λαμία απείλησε και λίγα λεπτά αργότερα με τον Ελευθεριάδη όμως ο Χατζησαφί πρόλαβε έκανε το τάκλιν στη περιοχή και γλύτωσε την ΑΕΚ. Στο 67’ από την μονομαχία του Τάνκοβιτς με τον Βύντρα η μπάλα στρώθηκε στον Αραούχο που σούταρε την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα για το 1-0. Η Λαμία δεν το έβαλε κάτω έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 79’ με τον Βλαχομήτρο να αστοχεί απέναντι από τον Στάνκοβιτς, ενώ στο 83’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καραμάνου από τον Σάκχοφ. Στο 89’ ο Λε Ταλέκ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στη τελευταία φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Σάκχοφ – Ζαμπάλας, Τζανδάρης, Σαραμαντάς

Κίτρινες: Ρόμανιτς

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν (90+1΄ Σβάρνας), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (64΄ Σάκχοφ), ‘Αμραμπατ (46΄ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Γέβτιτς (64΄ Ανσαριφάρντ), Αραούχο (73΄ Μάνταλος)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (66΄ Προβυδάκης), Νούνιες (88΄ Ορτέγκα), Ελευθεριάδης (74΄ Βάχομήτρος), Μανούσος (66΄ Τάιρον), Μανουσάκης (66΄ Καραμάνος), Ρόμανιτς

Περισσότερα Εδω