Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου στη Λάρισα, πραγματοποιήθηκε απόψε, το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο “Divani Palace” πολιτική συγκέντρωση παρουσία στελεχών του κόμματος.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέλυσε την πολιτική επικαιρότητα, ενώ σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της συγκέντρωσης αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία, στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες. Συγκεκριμένα, είπε: “Το κλίμα ακρίβειας και η οικονομική κρίση δημιουργούν καθημερινά ζητήματα επιβίωσης. Η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει με κανένα νομοσχέδιο να περιορίσει την κατάσταση, να θέσει τις προϋποθέσεις για ένα δίκτυο ασφαλείας προς τους ευάλωτους.”

Για την αύξηση των προϊόντων τον τελευταίο χρόνο τόνισε: “Άμεσα πρέπει να παρθεί απόφαση για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα και ενίσχυση του κατώτατου μισθού” ενώ για την ενεργειακή κρίση δήλωσε πως: “Μόνος καθαρός δρόμος είναι το πλαφόν στην ηλεκτρική ενέργεια”.

Τέλος, σχετικά με άμεση λύση στον αγροτικό τομέα που έχει πληγωθεί από την αύξηση του κόστους, σημείωσε πως: “Η δημιουργία μικρών φωτοβολταϊκών θα εξυπηρετούσε τις αγροτικές μονάδες και την παραγωγή μειώνοντας το κόστος” συμπληρώνοντας πως: “Θέλουμε τους νέους ανθρώπους ώστε να μείνουν στην επαρχία και να αναπτύξουν επιχειρήσεις”.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Μαλάκος, η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κα Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ σ’ αυτή συμμετείχε, μιλώντας εκτενώς για το θέμα της ενεργειακής κρίσης, ο αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ, τομεάρχης Ενέργειας, κ. Χάρης Δούκας.

Το πρόγραμμα του κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου για αύριο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022:

  • Επίσκεψη στη σεισμόπληκτη περιοχή του Δαμασίου, του Δήμου Τυρνάβου – συνάντηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής.
  • Επίσκεψη στην πόλη των Φαρσάλων – συνάντηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου:

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη:

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του τομεάρχη Ενέργειας Χάρη Δούκα:

Δείτε φωτογραφίες από την πολιτική συγκέντρωση:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω