Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του αδικοχαμένου Βάϊου Βλάχου που θρηνεί τον 34χρονο αδελφό του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στο Πρωινό και στον Θάνο Βάγιο, αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι σήμερα μας τηλεφώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα το μεσημέρι. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για εμάς! Ένα πολύ ωραίο, εγκάρδιο τηλεφώνημα, πολύ όμορφο… Είναι σημαντικό γιατί για εμάς είναι ένας θεσμός που τουλάχιστον μπορεί να διαφυλάξει την δικαιοσύνη και την δημοκρατία και πραγματικά το χρειαζόμασταν» ανέφερε ο αδελφός του Βάϊου Βλάχου.

«Πέρα από τα συλλυπητήρια και τα λόγια της για στήριξη και κουράγιο, νομίζω ότι ήθελε περισσότερο να μας ακούσει από το να μιλήσει και νομίζω ότι αυτό την τιμά και είναι αυτό το οποίο θέλαμε κι εμείς. Νομίζω ότι περισσότερο ξεσπάσαμε και είπαμε τον πόνο μας και μας άκουσε και είναι αυτό που χρειαζόμασταν» πρόσθεσε στη συνέχεια, επισημαίνοντας πως η τηλεφωνική επαφή έγινε σε ανοιχτή ακρόαση με τους γονείς του.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Περισσότερα Εδω