Το πρόβλημα στάθμευσης είναι πολύ έντονο πλέον στο κέντρο της πόλης και αυτό είναι ένα γεγονός που τα βιώνουν καθημερινά και εδώ και καιρό οι Λαρισαίοι και προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό.

Ωστόσο το πρόβλημα είναι πολύ έντονο σε καθημερινή βάση και για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτοεκφόρτωσης.

Ένας από αυτούς τους οδηγούς που ταλαιπωρείται προσπαθώντας να βγάλει εις πέρας την εργασία του κάθε μέρα επισημαίνει το πρόβλημα με την κάτωθι καταγγελία στο onlarissa.gr και προτείνει την δική του λύση:

«Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οδηγοί φορτοεκφόρτωσης, ο δήμαρχος αποφάσισε να πεζοδρομήσει αρκετούς οδούς του κέντρο με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά τα πάρκινγκ. Έτσι οι πολίτες παρκάρουν όπου βρουν με αποτέλεσμα οι χώροι που έχουν δημιουργηθεί για τα οχήματα φορτοεκφόρτωσης να μην έχουν που να σταματήσουν και αυτοί με τη σειρά τους να τα αφήνουν μέσα στο δρόμο, ανεβάζοντας πάνω σε πεζοδρόμια και ούτω καθεξής. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες τις οποίες τράβηξα μέσα σε μισή ώρα γυρνώντας το κέντρο.

Βλέπουμε και το έργο μπροστά στην Ρούσβελτ όπου μπροστά στο σούπερ μάρκετ δεν έχει δημιουργηθεί καν χώρος φορτοεκφόρτωσης

Σήμερα (σ.σ. χθες) το φορτηγό έκλεισε το δρόμο για 10 λεπτά δημιουργώντας ουρά.

Σαν μια λύση θα ανέφερα ότι μπορεί ίσως να μεγαλώσει το πρόστιμο ή ακόμα και να υπάρχει αφαίρεση πινακίδων γιατί τα 20€ κλήση κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά..!

Ένας αγανακτισμένος οδηγός φορτοεκφόρτωσης..!».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω