Ο έρωτας θέμα γραφής και συζήτησης σε ανοικτή εκδήλωση

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 7μ.μ. στο καφέ Jardin de flore

 

Ο Έρωτας ως θέμα γραφής και συζήτησης θα κυριαρχήσει ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο καφέ “Le jardin de flore”  (Κ.Γκλαβάνη 27) στο Βόλο. Στην εκδήλωση με τίτλο «Ο έρωτας στη σύγχρονη εποχή» που διοργανώνεται από τις εκδόσεις «Νίκας», το Book Club Βόλου και το καφέ “Le jardin de flore” θα μιλήσει η συγγραφέας των επιτυχημένων βιβλίων «Το Μουσείο των ραγισμένων σχέσεων», «Το άνθος της ζωής» και «Ο έρωτας δεν θέλει τίτλο» και ο ψυχίατρος Διονύσης Ζησιμάτος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Χριστίνα Μαρία Λαμπροπούλου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την ημέρα του  Αγίου Βαλεντίνου και με αιτία την επιθυμία συνεύρεσης και ανταλλαγής σκέψεων και απόψεων με θέμα τον έρωτα. Ανάμεσα στους  ομιλητές και τους παρευρισκομένους θα αναπτυχθεί συζήτηση καθώς θα δοθει η ευκαιρία για ερωτήσεις που αναζητούν απαντήσεις σε ένα θέμα που δεν θα σταματήσει να απασχολεί τους ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού  ή νόσησης.

Περισσότερα Εδω