Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι… ξανά υποψήφιος στο Survivor! Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έχει υπάρξει υποψήφιος προς αποχώρηση 11 ολόκληρες φορές και έχει καταφέρει να μένει κάθε φορά στο παιχνίδι.

Για τον Άρη Σοϊλέδη και πολλούς ακόμα θυμίζει τον… Τριαντάφυλλο στο περσινό Survivor!

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει…» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής παρομοιάζοντας τον Σπύρο με τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε ο Άρης στην Ασημίνα.

 

«Είναι η 11η φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον τάκο. Ο κόσμος τον εκτιμάει, τον αγαπάει, του αρέσει αυτό που βλέπει. Δεν είναι τυχαίο που μετά από 12 φορές μένει στο παιχνίδι» τόνισε η Σταυρούλα. 

Περισσότερα Εδω