Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε η Μιλένα Αναργύρου, μαθήτρια Γυμνασίου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Ράπτου, με αφορμή το μείζον ζήτημα που έχει κυριολεκτικά ξεσηκώσει τη Λάρισα σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, η νεαρή μαθήτρια αναφέρει: «Ονομάζομαι Μιλένα Αναργύρου και είμαι μαθήτρια Γυμνασίου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν Ράπτου στη Λάρισα. Εδώ και αρκετούς μήνες όλα τα παιδιά ζούμε μια έντονη αναστάτωση, αν το σχολείο μου θα μείνει ανοιχτό ή κλειστό! Είναι το σχολείο που μας δίδαξε τις αξίες για την πατρίδα μας, την ορθοδοξία και την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας.

Στεναχωριέμαι και θυμώνω διότι αν κλείσει στο μέσο της χρονιάς θα φέρει τα «πάνω-κάτω» στις ζωές των μαθητών, των γονιών αλλά και των δασκάλων. Μέσα σε αυτούς ανήκει και ο μπαμπάς μου, που αγωνιά το ίδιο με εμένα και συχνά συζητάμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης και της χώρας μας. Ονειρευόμαστε μια κοινωνία με λιγότερες φασαρίες, μια κοινωνία που θα συγχωρούνται τα λάθη και όλοι μαζί θα αγωνιζόμαστε για την παιδεία, την ειρήνη  και το περιβάλλον.

Ονειρευόμαστε μια δημοκρατία αληθινή, σαν αυτή που ονειρεύτηκε και ο παππούς μου που ήταν εισαγγελέας στη δίκη των βασανιστών της χούντας. Τον παππού μου δεν τον γνώρισα αλλά σίγουρα θα καμαρώνει αν, 48 χρόνια μετά, «έβλεπε» την δημοκρατία που ονειρεύτηκε να υπηρετείται με τόση δύναμη από όλους εσάς! Με πολύ εκτίμηση και εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω