Όσα ζήσαμε στο Release Athens Festival από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Η μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο ήρθε στην Πλατεία Νερού, κι εμείς ήμασταν εκεί για να αποθεώσουμε τους Arctic Monkeys. Η επιστροφή τους, ύστερα από πέντε χρόνια, στην Ελλάδα προκάλεσε φρενίτιδα από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή τους στο φετινό Release Athens Festival.

 

Μέσα σε 5 λεπτά εξαντλήθηκαν 4.000 early bird εισιτήρια, προστέθηκε ακόμη μια εμφάνιση τους στο καλεντάρι του φεστιβάλ και όλη η Αθήνα έσπευσε στο φαληρικό δέλτα για να ακούσει τη μελωδική φωνή του Alex Turner και να του πει από κοντά “I Bet You Look Good on the Dance floor”.

Η δική μας συναυλιακή εμπειρία από τη μπάντα-φαινόμενο, που έχει πάνω από 25 εκατομμύρια πωλήσεις και 30 εκατομμύρια digital followers σε ολόκληρο τον κόσμο, ήταν ακόμη πιο δυνατή, αφού είδαμε τους Arctic Monkeys από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, που φέρνει νέο αέρα στη διασκέδαση. Τους υποδεχθήκαμε στη σκηνή με κραυγές και χειροκροτήματα. 

Οι Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders και Nick O’ Malley, παραδόθηκαν στο Αθηναϊκό κοινό και μας χάρισαν ένα ανεπανάληπτο show γεμάτο με έντονα συναισθήματα. Ούτε η ζέστη μας ένοιαζε, ούτε το γεγονός ότι ξεμείναμε καλοκαριάτικα στην Αθήνα, γιατί οι Βρετανοί ήταν σε τρελά κέφια και μετέτρεψαν τη βραδιά σε ένα greatest hits πάρτι.

Δυνατό lineup με The Hives και Willie J Healey

Στο πλευρό των Arctic Monkeys, ήταν για ακόμη μια φορά οι The Hives, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Βρετανών και τους συνοδεύουν σε ακόμη μια τουρνέ τους. Τα αδέλφια από τη Σουηδία, Howlin’ Pelle Almqvist και Nicholaus Arson, θεωρούνται μια από τις καλύτερες live μπάντες της κιθαριστικής μουσικής, και χθες βράδυ καταλάβαμε το γιατί.

Η προθέρμανση για να υποδεχθούμε τους The Hives έγινε με funk, soul και R&B ήχους από τον Willie J Healey, ο οποίος συμπλήρωνε το lineup της βραδιάς.

Περισσότερα Εδω