Οι τραυματιοφορείς που εργάζονται στο Νοσοκομείο του Βόλου είναι 28 και ένας ανεμβολίαστος από αυτούς κόλλησε κορωνοϊό δύο φορές.

Αρχικά είχε νοσήσει στο τέλος του έτους όταν δεν υπήρχαν τα εμβόλια. Μετά από σχεδόν 3 μήνες από το αρχικό θετικό τεστ και ενώ δεν μπορούσε να εμβολιαστεί αφού δεν είχε κλείσει το τρίμηνο έκανε νέο τεστ και βγήκε πάλι θετικό. Το φορτίο του ιού που έδειξε το τεστ, είναι χαμηλό και δεν μεταδίδει τον ιό. σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Μηνδρινό.

Συνολικά 11 άτομα που έχουν  νοσήσει από το τμήμα δεν μπορούν να εμβολιαστούν αφού θα πρέπει να κλείσουν τρίμηνο, ενώ σήμερα 6 άτομα από αυτά είναι εκτός Υπηρεσίας.

Το σύνολο όσων έχουν νοσήσει μέσα σε ένα χρόνο είναι 14 άτομα και δεν μπορούν να εμβολιαστούν.

“Οι τραυματιοφορείς όπως και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, είναι στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο κατά της πανδημίας, και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά.

Προσφέρουν στο Νοσοκομείο και στους πολίτες του Βόλου. Τηρούν τα μέτρα προστασίας με μάσκες και αποστάσεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν κίνδυνο και υγειονομική Βόμβα. Καλύπτουν την υπηρεσία 24ώρες / 365 το χρόνο, μέρα και νύχτα ακόμη και με διπλές βάρδιες για να βγει το πρόγραμμα και να καλύψουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου. Είναι σε αναστολή αδειών και έχουν πολλά οφειλόμενα ρεπό  και περσινές ζδειες.

Είναι άδικο να στοχοποιούνται και να παρουσιάζονται αρνητικά οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο. Έχουν υπερβεί εαυτό εδώ και ένα χρόνο τώρα. Ακόμη και οι εμβολιασμένοι συνάδελφοι τηρούν τα μέτρα προστασίας με μάσκες και αποστάσεις” τονίζει ο πρόεδρος κ. Μηνδρινός.

Περισσότερα Εδω